ColourWear Skibukser Box Pant

1 050 DKK 1 500 DKK -30%

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Antracithe

Skibukser fra ColourWear

Box Pant fra ColourWear er en let vatteret skibuks med forbøjede knæ, tapede sømme som er vandtætte og Cordura-forstærkninger forneden. Yderstof i 2-lagskonstruktion med PineTech-membran som gør buksen helt vandtæt med god åndbarhed. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 10.000 g/m2/24h. Elastiske, justerbare seler, som er aftagelige.
Justerbar linning med bæltestropper og blød fleece på indersiden. Lukning med trykknap, hægte/malle og velcro. Gylp med lynlås. To lommer foran med lynlås. Snefang og lynlås i benkanten. Yderstoffet er fremstillet i genindvundet energibesparende polyester, fremstillet af genindvundne PET-flasker med vandafvisende, økologisk overfladebehandling.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 30°

Varenummer: 1619659-01-M

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse