Clarins Total Eye Lift 15 ml

619 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Øjencremer fra Clarins

En komplet øjencreme, der synligt giver et løft til øjenlågene og minimerer rynker, poser og mørke rande. Egnet til alle kvinder, der leder efter et anti-aging produkt, der fungerer med alle tegn på aldring omkring øjnene, fra tinding til tindning, med effekt på kun 60 sekunder.
Øjeblikkeligt resultat: huden omkring øjnene er udglattet med mere glans og øjnene ser friskere og mere udhvilede ud. Resultat på lidt længere sigt: mindre hængende øjenlåg, synligt minimerede rynker og mørke rande og poser er synligt reduceret. Den glatte konsistens smelter let ind i huden og giver velour-touch. Pumpeflasken har en lufttæt teknologi som gør at formlens kvaliteter bevares. Også velegnet til sart hud og brugere af kontaktlinser. Oftalmologisk og dermatologisk testet.

Indeholder bl.a. cassie-voks og organisk harungana-ekstrakt, der glatter og løfter, silke-træekstrakt, hestekastanjeekstrakt, organisk guarana-ekstrakt og koffein, der hjælper med at reducere mørke rande og poser. Økologisk shea butter og D-Panthenol giver næring til huden og styrker øjenvipperne.

● Glatter ud og løfter
● Mørke rande og poser reduceres
● Giver huden næring og styrker vipperne.

Brug morgen og/eller aften på tør og rengjort hud. Opvarm produktet mellem fingerspidserne. Fordel produktet med trykkende bevægelser, der starter under øjnene fra den inderste øjenkrog og ud mod tindingen. Gentag det over øjeæblet, og afslut forsigtigt på øjenlåget med en let hånd. Dup derefter let mellem øjenbrynene. Afslut med at placere pegefingeren mod vipperne for at fordele de styrkende egenskaber på vipperne.

Varenummer: 1612987

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse