Champion Wireless QI Charger Tilt 10W CHWC200

299 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Mobiltilbehør fra Champion

Længe leve det trådløse samfund! Nu kan du oplade din qi-kompatible smartphone med Champion Wireless Tilt - trådløst. Det unikke ved denne oplader er, at du kan justere den, alt efter om du vil have, at telefonen ligger fladt eller er vinklet, så du nemmere kan se skærmen, når du f.eks. sidder ved skrivebordet. Vinklen ændres nemt ved at dreje overdelen fra plan til 15° hældning.

Ikke nok med at opladeren er smart og har et klassisk design, den lader også din telefon op rigtig hurtigt. Opladeren begynder automatisk at oplade din telefon ved kontakt, samtidigt med at du kan bruge telefonen og dens funktioner, som du plejer. Med en kompatibel USB-strømoplader leverer Champion Wireless Tilt et output på 10 W, hvilket giver lige så hurtig opladning som med ledning. Hvis du ikke er i nærheden af en stikkontakt, kan du i stedet tilslutte det medfølgende USB-C-kabel til din computer eller powerbank. Når telefonen placeres på opladeren, tænder en blå LED-indikator midt på opladeren i ca. 10 sekunder for at indikere, at opladningen er begyndt.

- Qi-certificeret
- Højde: 20 mm
- Diameter 80,5 mm
- Vægt 95 g
- 3 opladningspoler for effektiv opladning
- Leverer op til 10 W
- USB-C-kabel medfølger
- For at kunne oplade din telefon trådløst, skal den understøtte trådløs opladning. Eksempler på kompatible telefoner er iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7.

Varenummer: 1537842

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse