Champion Wi-Fi Speaker Small AWF310

799 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Højttalere & docking fra Champion

Forvandl din bolig til et sted fyldt med fantastisk musik! Det bedste er, at du har total kontrol med alt via din smartphone! Med Champions Wi Fi-App, der kan downloades gratis til både iOS og Android, kan du styre musikken i hvert eneste rum. Spil forskellige numre i forskellige rum eller kobl flere højttalere sammen i serie og få en enestående og fulddækkende lydoplevelse.

Champion AWF320 er den mindste højttaler i familien der består af tre Wi-Fi-højttalere i forskellig størrelse med multiroom-funktion . Udover Wi-Fi understøtter den også afspilning via Spotify, iHeart Radio, TuneIn, Airplay og Bluetooth eller hvis det ønkes, med et 3.5 mm lydkabel. Fælles for alle højttalerne er det moderne, stilrene design med lige linjer i sort og aluminium.

Hvis du er ude efter imponerende lyd behøver du ikke at lede længere. I denne prisklasse er det svært at finde noget tilsvarende når det gælder lydkvalitet. Med indbygget Class-D digital forstærker hører du alle nuancer i musikken, en tung bas og en klar lyd der betyder, at du oplever musikken som den er produceret til at opleves. Hvorfor ikke spille lidt rolig relax-musik i badeværelset, de seneste hits i stuenog lidt soul i soveværelset valget er helt i dine hænder. Op til 7 højttalere kan kobles sammen samtidig og betjenes via Champion-app en.

Specifikationer:
- Forstærker: Integreret Class-D Digital forstærker
- Effekt (RMS): 10W
- Streaming, understøtter: iHeart Radio, Spotify, Airplay
- Wi-Fi: 802.11 b/g/n
- Bluetooth: V4.0
- Line-in: Ja, 3.5mm
- USB-udgang: 5V DC, 1A (kun opladning)
- Batteri: 2200 mAh lithium-ion
- Strømforsyning: DC 15V/1.2A
- Mål: 198x88x147 mm
- Vægt: 2,0 kg
- Medfølgende tilbehør: Brugermanual, 3.5 mm lydkabel, ladekabel.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1020781

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse