Vakuumpakkere fra Champion

Med Champion CHVF210 holder fødevarerne op til 7 gange længere end ved konventionelle opbevaringsmetoder. Brug dit CHVF210-apparat hjemme i køkkenet og du vil hurtigt finde ud af hvor praktisk og alsidig den er. Uanset om du vil forlænge holdbarheden på din mad, forhindre frostskader eller tilberede den gennem Sous Vide er CHVF210 det perfekte valg! CHVF210 er en brugervenlig vakuumpakker i et stilrent design som passer ind i de fleste hjem.

Eksponering af luft kan få mad til at miste både smag og næring. Det kan også øge forekomsten af bakterier og gæring, hvilket kan føre til at maden ødelægges. Vakuummaskinen Champion CHVF210 fjerner luften og holder både smag og friskhed inde. Vacuumpak morgendagens frokost eller nyd sæsonens favoritter i længere tid CHVF210 holder letfordærvelige eller sjældent brugte ingredienser friske i længere tid.

En vakuumpakker er det ideelle hjælpemiddel når du vil marinere kød eller andre madvarer. Med maden og marinaden vakuumpakket i en Champion vakuumpose vil marineringen blive klar på kun ca. 20 minutter. Vakuumpakkeren åbner porerne i maden så du kan opnå den der gode, marinerede smag på nogle minutter i stedet for over natten.

Nem at bruge:
- Spænding: 220 V AC
- Frekvens: 50 ~ 60 Hz
- Effekt: 110 W
- VAC/Tætningstid: 10 ~ 20 sekunder
- Vakuumeffekt: -0,8 bar
- Mål: Længde: 360 mm. Bredde: 150 mm. Højde: 78 mm
- Vægt: Nettovægt: 1,4 kg. Bruttovægt: 2,0 kg
- Farve: Sort/hvid

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1500365

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse