LED fra Champion Nordic

CHLED65EUNB4K er tv'et til dig der vil have et rigtig stort tv (65 tommer) med imponerende billedkvalitet, pakket ind i en slankt og stilrent design. Med 4K/UHD-opløsning får du 4 gange så høj opløsning som med et almindeligt Full HD tv. Det betyder, at du får enestående skarphed, klare detaljer og et utrolig realistisk billede, som forhøjer oplevelsen. Gennem tv'ets brugervenlige menusystem har du via fjernbetjeningen fuld kontrol over indholdet.

CHLED65EUNB4K har Wi-Fi- og Smart-tv funktioner hvilket giver dig mulighed for at udnytte internettjenester som f.eks. Facebook, Netflix, Youtube og andet materiale som allerede er forudindstalleret på tv'et. I Netflix-appen er der fx materiale i 4K som gør at dit nye tv virkelig kommer til sin ret.
Med de mange indgange/udgange kan du tilslutte masser af tilbehør til dit tv. Det er udstyret med en digital tv-modtager til det jordbaserede netværk (DBT-T2) samt også digitalt tv via DVB-C. Takket være brugen af ELED er CHLED65EUNB4K energiklasse A+, hvilket betyder at det er meget energivenligt. På bagsiden er der også en CI+ port som giver mulighed for at tilslutte et CA-modul for programkort (fx Boxer).
Med det stilrene design passer tv'et i alle moderne boliger. Det brugervenlige OSD (Menysystemet) understøtter en masse sprog som gør justering af indstillinger nemmere. Med PVR funktion (Digital-TV optagerfunktion) kan du nemt ændre dit tv til en medieafspiller. Ved at tilslutte et USB-hukommelseskort kan du vise billeder, afspille eller optage programmer direkte i tv'et. Med PVR funktionen kan du også sætte på pause midt i liveudsendelser, da tv'et fortsætter med at optage programmet. Når du vender tilbage kan du starte hvor du satte på pause uden at gå glip af noget.
SPECIFIKATIONER:
- Skærmstørrelse - 65 / 165cm
- Billedformat - 16: 9
- Opløsning - 3840 * 2160
- Lysstyrke - Max: 350 cd / m²
- Kontrastforhold - 4000: 1
- Synsvinkel (grader) - 178H / 178V
- VESA

Leverandørens brand: Champion
Leverandørens modelbetegnelse: CHLED65UNB4K
Energiklasse: A +
Synlig skærmdiagonal i cm: 165 cm
Synlig skærmdiagonal i tommer: 65
Strømforbrug: 118W
Årligt energiforbrug kWh / år: 172 kWh / år
Strømforbrug standby: <0,5W
Skærmopløsning: 3840x2160

  • Skærmstørrelse: 65
  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1002648

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.