Champion TV LED 65" DLED 4K Smart/WiFi

7 990 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 3-5 hverdage

LED fra Champion

Champion CHLED65DSW er et alsidigt 65" Smart-TV med en udmærket billedkvalitet i fantastisk 4K-opløsning med understøttelse af HDR for at få endnu skarpere detaljer i lyse og mørke områder. Med en intuitiv grænseflade kan du bruge apps som Netflix, SVT Play, YouTube, Facebook og Twitter direkte på dit TV, som tilsluttes til internet via kabel eller dit trådløse netværk.

God billedteknologi med 4K og HDR
4K UHD-opløsningen giver dig fire gange højere end almindelig Full HD. Du kan se film m.m. med højere detaljeniveau og du får også en flot visning ved hurtigere bevægelser. Med opskalering til 4K bliver det billedmateriale, som ikke har samme opløsning fra starten, forbedret takket være en unik billedbehandlingsteknologi, så de lever op til dine forventninger. Selv billeder op til Full HD-opløsning bliver endnu bedre.

Understøttelse af HDR (High Dynamic Range) giver dig et bredere og mere dynamisk område ved at kombinere forskellige eksponeringer, så du får en bedre billedkvalitet med øget realisme i både farve og lys og du får flere detaljer i lyse og mørkere områder i billederne.

Nyd smart underholdning trådløst eller med kabel
Vælg mellem kablet eller trådløs tilslutning. Med trådløs tilslutning til dit hjemmenetværk behøver du ikke trække ledninger eller tænke over, hvor dit tv skal stå. Du får din egen browser, men også understøttelse af streamingtjenester som YouTube og Netflix er integreret, så du nemt kan få adgang til en lang række underholdning direkte på dit tv uden at tilslutte eksterne enheder. Du kan anvende en særlig billede-i-billede-tilstand, så du samtidigt kan se TV i baggrunden for sømløs multitasking.

Indbygget medieafspiller til optagelse og afspilning af dine egne filer
Hvis du bruger programkort på dit tv, kan du bruge PVR-funktionen til at planlægge og optage materiale direkte på en ekstern harddisk eller USB-hukommelse for at kunne se det, hvornår det passer dig. Tilslut et USB-flashdrev, og del nemt dit indhold fra din computer til dit tv, og se nemt billeder fra din ferie eller afspil musik og film.

Varenummer: 1590404

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere