Champion TV LED 49" DLED Smart/WiFi CHLED249SW

4 499 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 3-5 hverdage

LED fra Champion

Champion CHLED249SW giver dig et 49-tommer Full HD-TV med skarpt billedpanel og smart grænseflade, der er nem for hele familien at bruge. Ud over de fleste tilslutningsmuligheder kan du nemt tilslutte dit tv med kabel eller trådløst og få yderligere funktionalitet med for eksempel din smartphone tilsluttet. Du får øjeblikkelig adgang til streamingtjenester og apps til forskellige sociale medier på dit tv.

Få varierende smarte funktioner
Du får din egen browser, men også understøttelse af streamingtjenester som YouTube og Netflix er integreret, så du nemt kan få adgang til en lang række underholdning direkte på dit tv uden at tilslutte eksterne enheder. Hvis du ikke vælger at bruge Wi-Fi til trådløs forbindelse i dit netværk, kan du bruge LAN-porten til at oprette forbindelse til internettet med Ethernet-kabel.

Indbygget medieafspiller til optagelse og afspilning af dine egne filer
Hvis du bruger programkort på dit tv, kan du bruge PVR-funktionen til at planlægge og optage materiale direkte på en ekstern harddisk eller USB-hukommelse for at kunne se det, hvornår det passer dig. Tilslut et USB-flashdrev, og del nemt dit indhold fra din computer til dit tv, og se nemt billeder fra din ferie eller afspil musik og film.

Dit nye tv har en USB-indgang, hvor du nemt kan tilslutte eksterne harddiske og USB-flashdrev. Så snart du slutter en USB-enhed til dit tv, vises en Media Player-menu på skærmen. Der kan du få adgang til indholdet på den tilsluttede enhed og dele dine feriebilleder, din yndlingsmusik eller se film direkte på skærmen.

USB-indgangen giver dig også mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer. Når du har tilsluttet en USB-enhed og aktiveret optagefunktionen i menuen, kan du vælge mellem øjeblikkelig og forsinket optagelse. Det anbefales, at der er mindst 2 GB ledig hukommelse på dit lagringsmedie for at få den bedst mulige optagelse. Hvis du vil optage film eller længere programmer, anbefales en ekstern harddisk.

Digital TV-modtager
Takket være CI+-porten på siden af tv'et kan du tilslutte et CA-modul (fås som tilbehør) og programkort fra programudbyderen (abonnement tegnes separat) til modtagelse af betalingskanaler direkte i tv'et.

Varenummer: 1586577

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere