LED fra Champion Nordic

Champion CHLED143EUNB er et førsteklasses 43-TV med ELED-display samt UNB-chassi, som gør det tyndt og stilrent. TV et har Smart-funktion hvilket gør at du kan bruge internettjenester som f.eks. Facebook, Netflix, Youtube og andet, som allerede findes forudinstalleret på TV et. Dette 43" LED TV leverer knivskarpe billeder i Full-HD og indeholder alt som kræves for at se TV- og film. Med de mange ind- og udgange, bl.a. 2 stk. HDMI-indgange, kan du tilslutte masser af tilbehør til dit tv uden problemer. Det er udstyret med en digital tv-modtager til det mastebaserede signal (DBT-T2) samt digital tv via DVB-C. Anvendelsen af ELED gør at CHLED143EUNB energiklasse A+ er meget energivenlig.

Bagpå findes en CI+port så du kan tilkoble et CA-modul til programkort (f.eks. Boxer). Det stilrene design sikrer, at tv'et passer ind i alle moderne hjem. Understøtter Full HD (1920x1080) så du kan nyde alle dine favoritprogrammer og film i ægte HD-kvalitet. Det brugervenlige OSD (Menusystem) understøtter en masse sprog som gør det lettere at justere indstillinger osv.

Med PVR funktion (Digital-tv optagefunktion) kan du let ændre dit tv til en medieafspiller. Ved at indsætte et USB-stik kan du vise billeder, eller optage/afspille programmer direkte på tv'et. PVR funktionen gør at du kan stille direkte live-udsendelser på pause, da tv'et fortsætter med at optage programmet. Når du vender tilbage kan du fortsætte hvor du slap programmet uden at have mistet noget.

Specifikationer:
- Skærmstørrelse - 43 /109 cm
- Billedformat - 16:9
- Opløsning - 1920*1080
- Lysstyrke - maks.: 300 cd/m²
- Kontrastforhold - 1200:1
- Betragtningsvinkel (grader) - 178H/178V
- VESA 200 x 200

  • Skærmstørrelse: 43
  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1516386

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.