Hovedtelefoner & headset fra Champion

Lyt til musik som aldrig før! Gennemtænkt design Du kan både folde dem sammen og dreje på ørekopperne, hvilket giver dig den størst mulige fleksibilitet. Nyd en utrolig bas, et detaljeret mellemregister samt udvidet diskant med de store elementer på 40 mm med avanceret APTX-Low Latency-teknik. Kombinationen af disse egenskaber giver en tabsfri overførsel og en krystalklar, jævn lyd uden komprimering eller afbrydelser! (Kræver at din medieenhed understøtter APTX-LL)

Med et slidstærkt, kraftfuldt og opladeligt lithiumbatteri, der, når det er fuldt opladet, kan levere over 25 timers kontinuerlig spilletid. Når du er begyndt at bruge HBT400, glemmer du hurtigt, hvordan livet var før du fik dem! Desuden sørger ørekopperne i fineste kunstlæder for, at du ikke forstyrres af støj udefra, og komforten er fantastisk.

Trådløst eller med kabel - valget er dit!
Hvis du vil lytte til din yndlingsmusik, mens du danser rundt i hverdagen, er trådløst det oplagte valg. Hvis du foretrækker at tage den med ro og spille dit favoritspil, er de magiske med ledning! Du vælger, hvad der passer bedst til dig - det komfortable design sikrer, at du glemmer, at du har dem på, uanset hvad du vælger! (OBS! Styringen af lydstyrken og mikrofonen på hovedtelefonerne fungerer kun, når du bruger trådløst Bluetooth)

Brug dem sammen med næsten alle enheder
Champion HBT400 fungerer universelt med alle iPhone, inklusive 8, 8 Plus & X, Android-telefoner inklusive Samsung Galaxy S8/S9/Edge/Plus, alle andre typer smartphones, iPad/tablets og lignende enheder, som har Bluetooth eller et 3,5 mm audiostik! Desuden fungerer de perfekt sammen med Mac og mange forskellige applikationer som Skype, Whatsapp m.m.

Udmærket kvalitet
Glem alle tidligere oplevelser med hovedtelefoner, der ikke fungerede, eller som ikke sidder ordentligt fast. HBT400 er fremstillet af materialer i høj kvalitet og har et kraftfuldt, opladeligt lithiumbatteri, så du kan lytte uafbrudt til din yndlingsmusik i lang tid!

- Indbygget mikrofon: 4 * 1,5 mm
- Hovedtelefonelement: 40
- Frekvensområde: 20 Hz 20,000 Hz
- Modstand: 32
- Følsomhed: 97 dB ± 3 dB
- Bluetooth-version: 4.2
- Understøtter: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
- Lyd i høj kvalitet med APTX-LL
- Spilletid: Op til 28 timer
- Opladningstid: Ca. 3-4 timer
- Micro-USB-kabel til opladning medfølger

Varenummer: 1534545

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere