Champion Headset Bluetooth HBT300 - Elektronik - Ellos.dk
Kurv
Champion

Headset Bluetooth HBT300

499DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Hvis du også er blevet træt af knuder på ledninger og føler dig begrænset, når du bevæger dig, fordi du altid har en ledning i din telefonen så vil HBT300 hovedtelefonerne være noget for dig! Men sit slanke og lette design er de behagelige at have med hvor som helst og når som helst. Du skal ikke bekymre dig om at batteriet løber tør, da det har en spilletid på over 18 timer! Vi vil desuden stikke næsten frem og påstå, at der er få hovedtelefoner i denne prisklasse, som kommer i nærheden af HBT300, og det gælder såvel design som lydkvalitet. Maksimal komfort HBT300 har et blødt og behageligt hovedbøjle, som gør dem behaglige at have på også i længere tid. Også ørepuderne er udformet for optimal komfort og har en god isolerende effekt som lukker forstyrrende lyde ude og giver dig mulighed for at nyde din musik. HBT300 understøtter Bluetooth 4.1 og er enkle at koble sammen med din smartphone, computer eller andre medier som understøtter Bluetooth. Når du skal lade hovedtelefonerne op gøres det let ved hjælp af den medfølgende USB-ledning. Smart kontrol På venstre side sidder det smarte kontrolpanel som giver dig total kontrol på afspilningen uden at du behøver at bruge telefonen. Desuden har HBT300 en indbygget mikrofon, som gør at du kan besvare dine samtaler direkte i hovedtelefonerne. Kontrollerne på siden betjenes med enkle knaptryk og du regulerer volumen, musikvalg o.s.v. med et tryk på siden af ørebøjlen. - Hovedbøjle og ørepuder af blødt kunstlæder - Bluetooth Version: CSR 4.1 - Batteri: Lithium Polymer Batteri 3.7V - Batteriopladning: DC 5V - Batteriindikator på iOS - Spilletid: Op til 18 timer - Standby tid: 300 timer - Opladningstid: 2 timer - Indbygget mikrofon

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »