Hovedtelefoner & headset fra Champion

Hvis du også er blevet træt af knuder på ledninger og føler dig begrænset, når du bevæger dig, fordi du altid har en ledning i din telefonen så vil HBT300 hovedtelefonerne være noget for dig! Men sit slanke og lette design er de behagelige at have med hvor som helst og når som helst. Du skal ikke bekymre dig om at batteriet løber tør, da det har en spilletid på over 18 timer! Vi vil desuden stikke næsten frem og påstå, at der er få hovedtelefoner i denne prisklasse, som kommer i nærheden af HBT300, og det gælder såvel design som lydkvalitet.

Maksimal komfort
HBT300 har et blødt og behageligt hovedbøjle, som gør dem behaglige at have på også i længere tid. Også ørepuderne er udformet for optimal komfort og har en god isolerende effekt som lukker forstyrrende lyde ude og giver dig mulighed for at nyde din musik. HBT300 understøtter Bluetooth 4.1 og er enkle at koble sammen med din smartphone, computer eller andre medier som understøtter Bluetooth. Når du skal lade hovedtelefonerne op gøres det let ved hjælp af den medfølgende USB-ledning.

Smart kontrol
På venstre side sidder det smarte kontrolpanel som giver dig total kontrol på afspilningen uden at du behøver at bruge telefonen. Desuden har HBT300 en indbygget mikrofon, som gør at du kan besvare dine samtaler direkte i hovedtelefonerne. Kontrollerne på siden betjenes med enkle knaptryk og du regulerer volumen, musikvalg o.s.v. med et tryk på siden af ørebøjlen.

- Hovedbøjle og ørepuder af blødt kunstlæder
- Bluetooth Version: CSR 4.1
- Batteri: Lithium Polymer Batteri 3.7V
- Batteriopladning: DC 5V
- Batteriindikator på iOS
- Spilletid: Op til 18 timer
- Standby tid: 300 timer
- Opladningstid: 2 timer
- Indbygget mikrofon

Varenummer: 1002366

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere