Strygejern & tekstilpleje fra Champion

Champion steamer CHST110 er det ultimative hjælpemiddel, når du hurtigt og nemt vil stryge eller friske dit tøj op. Med en kraftig dampfunktion kan du nemt udglatte krøllet tøj, og du slipper også for de folder, der kan opstå når du bruger et traditionelt strygejern og strygebræt. Den justerbare bøjle kan let tilpasses i højden til forskellige typer tøj.

Champion CHST110 varmer op på ca. 45 sekunder så er den klar til brug. Det effektive damptryk på 38g/minut sikrer, at du opnår et godt resultat. Vandtanken på hele 2,7 liter gør det muligt at bruge Steameren i ca. 70 min uden at du behøver at fylde nyt vand på. CHST110 har 4 indstillinger for det kontinuerlige dampflow, så det kan tilpasses den type tøj, det bruges på disse kan nemt justeres via drejeren på forsiden af apparatet.

Dampning af tøj er en skånsom og effektiv måde at opfriske tøjet på, uden at du behøver at vaske det hver gang. CHST110 fjerner effektivt lugt, samtidigt med at den varsomt udglatter folder i tøjet. Du kan uden risiko bruge steameren på dit varmefølsomme tøj og festtøj uden at risikere at ødelægge det.

CHST110 leveres med en række forskelligt tilbehør; stativ, varmehandske, krog, børstetilbehør til tykke tekstiler. Hjulene på Champion Garment Steamer gør det nemt at flytte den til det ønskede sted.

- Kraftig, kontinuerlig damp
- Kan anvendes på alle stoffer
- Praktiske hjul for nem transport
- Stor og aftagelig vandtank på 2,7 l
- Justerbar bøjle
- Overophedningssikring
- Effekt: 1580W
- Giver ca. 70 minutters kontinuerlig damp
- Damp: 38g/minut
- Opvarmningstid: ca. 45 sek
- Medfølgende tilbehør: stativ, varmehandske, krog, børstetilbehør
- Ledningslængde 1,8 m

Varenummer: 1553720

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere