Brødristere fra Champion

Er der noget bedre end at begynde morgenen med en gyldenbrun, ristet brødskive sammen med dit favorittilbehør? Champion CHBR400 er den perfekte brødrister til at sørge for at din morgen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt, hvor du har lyst til et stykke ristet brød, bliver en perfekt stund. Med et jævnt og gyldenbrunt resultat hver gang vil du elske at bruge den. Med sine 4 rum er det en perfekt brødrister også for den større familien.
Brødristeren er fremstillet i rustfrit stål med stilrene former, som gør at du gerne vil lade den stå fremme, også når den ikke er i brug. Rummene er ekstra rummelige som tilpasser sig efter tykkelsen på dit brød. Med funktioner som optøning, efteropvarmning og elektrisk varmejustering har den det der skal til for at dit brød bliver præcis som du vil have det.
CHBR400 slukker af sig selv, når ristningen er færdig, men vil du afbryde ristningen tidligere bruger du cancel-knappen. Indvendig rengøring er heller ikke noget problem, den har en lettilgængelig krummebakke som du let trækker ud bagtil og tømmer efter behov.

Fremstillet i rustfrit stål
- 4 rummelige rum for brødskiver
- Automatisk centrering af brødskiverne
- High rise-funktion gør det lettere at tage brødskriverne op
- Stopfunktion
- Optøningsfunktion
- Opvarmningsfunktion
- Automatisk sluk
- Krummebakke
- Ledningsopbevaring
- 220-240V / 1720-2100W

Varenummer: 1010053

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse