Champion Brødrister Rustfri 4 skiver - Bolig & indretning - Ellos.dk
Kurv
Champion

Brødrister Rustfri 4 skiver

349DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Er der noget bedre end at begynde morgenen med en gyldenbrun, ristet brødskive sammen med dit favorittilbehør? Champion CHBR400 er den perfekte brødrister til at sørge for at din morgen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt, hvor du har lyst til et stykke ristet brød, bliver en perfekt stund. Med et jævnt og gyldenbrunt resultat hver gang vil du elske at bruge den. Med sine 4 rum er det en perfekt brødrister også for den større familien. Brødristeren er fremstillet i rustfrit stål med stilrene former, som gør at du gerne vil lade den stå fremme, også når den ikke er i brug. Rummene er ekstra rummelige som tilpasser sig efter tykkelsen på dit brød. Med funktioner som optøning, efteropvarmning og elektrisk varmejustering har den det der skal til for at dit brød bliver præcis som du vil have det. CHBR400 slukker af sig selv, når ristningen er færdig, men vil du afbryde ristningen tidligere bruger du cancel-knappen. Indvendig rengøring er heller ikke noget problem, den har en lettilgængelig krummebakke som du let trækker ud bagtil og tømmer efter behov. Fremstillet i rustfrit stål - 4 rummelige rum for brødskiver - Automatisk centrering af brødskiverne - High rise-funktion gør det lettere at tage brødskriverne op - Stopfunktion - Optøningsfunktion - Opvarmningsfunktion - Automatisk sluk - Krummebakke - Ledningsopbevaring - 220-240V / 1720-2100W

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »