Dyne- & pudebetræk til børn fra Candide

Lille, praktisk og sikker babypude med ergonomisk form for at forebygge fladt og skævt baghoved (kranieasymmetri), minimere kvælningsrisiko og bevare nakkens lige linje. Puden har en anatomisk hulning for at aflaste tryk på babyens hoved og løfter ikke hovedet nævneværdigt. Den har et fast indhold af eksklusiv ultrablød viskoelastisk memoryfoam. Perfekt størrelse til at tage med overalt i barnevognen, i sengen, i skråstol.

Viskoelasticitet har en unik trykaflastende egenskab, som er perfekt mod babyens bløde hoved, således at der ikke opstår nogen deformiteter. Fyldet er desuden formpresset og indeholder ingen løse partikler, der kan forårsage kvælning, eller at babyen indånder sin egen udåndingsluft. Betrækket er af behageligt mikrofiberstof, der er åndbart og giver en behagelig fornemmelse.

Pandapuden anbefales til brug fra fødslen op til 6 måneder, IKKE ved allerede udviklet kranieasymmetri, da anbefales babysleep, (sidepude).
Efter 6 måneder er babyens kranie hårdere, pludselig spædbarnsdød og kvælningsrisikoen er mindre, og babyen kan benytte en kilepude eller alternativt ingen pude.

Mål 19x21x3 cm.

Vaskevejledning: Hele puden maskinvaskes på 30°.

Varenummer: 1522499

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere