Björn Borg Vindjakke Wind Jacket Borg

800 DKK

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Black beauty

Vindjakker fra Björn Borg

Vindjakke/træningsjakke i let vævet kvalitet, med flere smarte detaljer som gør den til en perfekt jakke til træningen. Åbningen på ryggen med mesh ventilerer fugten ud, og på venstre ærme er der en åbning, så du kan holde styr på tiden. Andre smarte detaljer er brystlommen med lynlås og løbegang med stop i taljen og hætten for en sikker og skøn pasform. Elastik i ærmekanten. Fremstillet af ripstopmateriale i 100% polyester.

Produktet indeholder genindvundet materiale, hvilket mindsker mængden af affald samtidigt med, at der ikke anvendes nye ressourcer.

  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 30°

Varenummer: 1612385-01-S

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse