Björn Axén Color Shot Washout Cherry Pop 50ml

100 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Cherry Pop

Hårfarve fra Björn Axén

Skyllefarve med plejende solsikkeolie, vitamin E og pro-vitamin B5. Farven blandes nemt med valgfri balsam for den ønskede intensitet og vaskes efterfølgende ud med shampoo. Pakken rækker til flere farvninger. Indeholder ikke brintoverilte eller ammoniak og er fri for parfume, parabener og silikoner. Vegansk. Formel og emballage er produceret i Sverige.

Til mørkebrunt og brunt hår. Kan bruges i hele håret, til striber og toning. I mørke områder af dit hår vil farven ikke være så tydelig, men den giver en fin glans. OBS! I lysere hår end mørkeblond kan farven sidde længere. Det giver også et mere intensivt rosa farveresultat. Denne farve giver det mest synlige resultat på hår, der allerede er farvet.

Anvendelse:
Til mørkeblond hår: bland ca. 1/5 farve med 4/5 balsam. Til brunt hår: bland ca. 1/3 farve med 2/3 balsam. Du kan enten blande det i en skål og omrøre med en f.eks. en ske. Eller også blander du det direkte i håndfladen. Sørg for at farven blandet grundigt med din balsam.
Massér det ind i håndklædetørt hår, der er vasket med shampoo. Lad det virke i 7-15 minutter afhængigt af den ønskede farveintensitet, og skyl det ud med vand. Hvis du er usikker på intensiteten, kan du teste det på en hårlok/et hårstrå først, da alt hår er forskelligt, og noget hår tager mere farve end andet.

Hårfarvningsmidler kan fremkalde alvorlige allergiske reaktioner. Læs og følg brugsanvisningen. Produktet er ikke beregnet til brug på børn under 16 år.
Farv ikke dit hår, hvis du:
- har udslæt i ansigtet eller følsom, irriteret og beskadiget hårbund
- tidligere har reageret på hårfarvningsmidlerVarenummer: 1538368

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse