BePureHome Sidebord Silky

2 639 DKK 3 299 DKK -20%

levering 2-3 uger – Farve: Kobber

Sideborde fra BePureHome

- Sidebord i organisk form
- Fremstillet af metal med belægning i kobberfarve
- Bordplade af transparent glas
- Højde 42 cm x diameter 50 cm

Gør plads til dit nye, flotte sidebord! Silky fra det hollandske indretningsmærke BePureHome, er et fantastisk indslag i siddegruppen. Silky er slående takket være den organiske form og eksklusive bordplade af glas.

Materiale
Silky er lavet af pulverlakeret metal i kobberfarve og har høj robusthed. Dette materiale er meget slidstærkt men kan ikke tåle vand, da det kan få det til at ruste hurtigt. Bordpladen består af transparent glas.

Mål
Sidebordet er 42 cm højt og har en diameter på 50 cm. Kanten på oversiden er 1,5 cm høj og bordpladen ligger løst. Den runde glasplade har en diameter på 47,5 cm. Metalbenene har en tykkelse på 2 cm øverst oppe og 8 cm længst nede. Benene har en bredde på kun 0,5 cm, hvilket giver Silky en elegant stil.

Rengøring
Pulverlakeret metal er meget praktisk. Holdes rent ved at tørre det af med en tør klud. Brug ikke kemiske rengøringsmidler eftersom de kan skade pulverlakeringen. Tør øjeblikkeligt fugtige pletter af. Brug glasrengøringsmiddel til at rengøre glasset og få en ren overflade uden striber.

Levering
Silky sidebord leveres i en pakke. Glaspladen har ekstra beskyttelse som er nemt at placere i rammen. For at beskytte hårde gulve, sæt møbelfiltdutter under sidebordet. Gør det inden glaspladen placeres i rammen for at undgå ulykker.

  • Montering: Leveres færdigsamlet
  • Dybde: 50 cm
  • Højde: 42 cm
  • Facon: Rund
  • Bredde: 50 cm

Varenummer: 1690180-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse