bareMinerals Correctives Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30 ml

539 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Correctives  Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30 ml

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Serum, boostere & olier fra bareMinerals

Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum er en unik mineralberiget tofaset serum. Fyldt med calcium som styrker huden og vejbredekstrakt, der har volumengivende fordele samt vitaminer og andre nøje udvalgte ingredienser. Ved at kombinere effekten af en dybt nærende olie med en hurtigtabsorberende, effektiv anti-aging serum, giver Eternalixir næring i dybden og bevarer hudens ungdommelighed og glød. Dermatologisk testet. Non-comedogen.

Denne to-fase formel arbejder på tre måder for at gøre huden utroligt blød og give den næring og ungdommelig glød:

1. Fremmer hudens ungdommelige udseende; Vejbredekstrakt for at forbedre udseendet af ansigtets volumen for et mere ungdommeligt udseende.

2. Forstærket modstandskraft : Indeholder mineralet kalcium for at styrke og forbedre hudens fugtbarriere, samt aminosyre og vitamin B3 som medvirker til at øge hudens elasticitet og fremme sund hud.

3. Fugter i dybden og giver næring: Indeholder en blanding af nærende natlys, antioxidant-rig hybenfrøolie og fugtgivende Baobabfrøolie.

Ryst flasken godt, så olien og serument blandes. Påfør 3-4 dråber på ansigt og hals morgen og aften efter Skinlongevity Vital Power Infusion under din creme.

Varenummer: 1021731

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere