Audio-Technica Vinylpladespiller hel manuel, remdrevet 33/45rpm

3 499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Pladespillere fra Audio-Technica

Pladespiller med retrolook i træfinish

Audio-Technica LPW30TK er en pladespiller med tidløst design, komplet med indbygget RIAA-trin og pickup!

Trykstøbt aluminiumstallerken
Tonearm med pickup
Indbygget RIAA-trin
33 eller 45 rpm
Beskyttelseslåg mod støv
Mål: 420 x 340 x 116 mm
Vægt: 4 kg
Farve/materiale: Teakfinér

Lækkert design
AT-LPW30TK tager dig tilbage i tiden med et lidt mere klassisk design. Pladespilleren har en æstetisk tiltalende MDF-plint med teakfinér og sølvfarvede detaljer. Selv tallerkenen er lavet af trykstøbt aluminium og der følger også en gummimåtte med. Alt dette hjælper pladespilleren med at eliminere vibrationer og giver bedre stabilitet.

Klar til at afspille
AT-LPW30TK leveres med både tonearm og MM-pickup hvilket gør den komplet og klar til at afspille plader, når du har pakket den ud. Et beskyttelseslåg sikrer, at både støv og forurenende stoffer holdes væk, og takket være det indbyggede RIAA-trin er der ikke behov for noget separat trin eller dedikeret phonoindgang i ens forstærker/receiver. AT-LPW30TK leveres med den installerede MM pickup AT-VM95C, som let kan udskiftes med en anden nål i VM95-serien, hvis du gerne vil opgradere i fremtiden.

Manuel
Manuel drift betyder, at man selv skal flytte tonearmen med nålen hen på pladen. Når pladen er færdigspillet, skal man manuelt flytte tonearmen tilbage til sin startposition. Denne type afspiller er den mest almindelige og findes i både den lave og høje prisklasse. Vinylentusiaster og hi-end-pladespiller-producenter bruger kun manuel betjening for at have så få mekaniske dele som muligt og få en generelt bedre lydkvalitet.

Remdrevet
Remdrift er den mest almindelige type drift for pladespillere. Den elastiske rem er monteret på motoren og sidder under eller rundt om pladetallerkenen, for at få den til at dreje rundt. Fordelene ved remdrift er at remmen er isoleret fra afspillerens motor, hvilket resulterer i mindre støj og mislyd fra tonearmen, ulempen er at de bliver slidt efter et par år og skal udskiftes.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1674610

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse