Computere fra Asus

Uanset om det er til arbejde eller underholdning, er ASUS X415MA den bærbare computer til at begynde med

Den leverer kraftfuld ydelse og fængslende grafik. NanoEdge-skærmen har brede betragtningsvinkler og et mat, ikke-blændende belægning til virkelig inspirerende oplevelser. På indersiden styres den af en Intel Celeron® N4020 med 4 GB RAM og 128 GB lagring.

NanoEdge-skærmen giver ASUS X415 et stort skærmområde for en fængslende seeroplevelse til arbejde og spil. FHD-panelet med en bred betragtningsvinkel har en ikke-blændende belægning for at reducere uønskede distraktioner fra blændende lys og forstyrrende refleksioner, så du virkelig kan fokusere på det, du har foran dig.

ASUS SonicMaster er en kombination af hardware, software og lydindstilling designet til at give dig den allerbedste lydoplevelse. En professionel codec garanterer nøjagtig lydkodning og afkodning, mens forstærkere, store højttalere og resonansbokse tilpasset ASUS X415 garanterer kraftig lydafgivelse og dybere bas. Yderligere signalbehandling og tuning hjælper med at finjustere detaljer, filtrere støj og forbedrer klarheden for en virkelig fængslende lyd.

ASUS X415 har tre gange længere levetid end almindelige litium-ionbatterier. Med ASUS hurtigopladningsteknologi kan et afladet batteri oplades til 60 procent på kun 49 minutter.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1663976

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.