Skijakker fra Áhkká

Skijakke Sarvva W fra áhkká er en fleksibel, let vatteret skijakke med aktiv ventilation og alla de funktioner, du har brug for til en dejlig dag på skibakken. Vind- og vandtæt vævet yderstof áphiTec 5.5, 5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede.
Fast justerbar hætte med løbegang. Den hårde forkant på hætten giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Ledningsholder ved halsen og blød, børstet polyester på indersiden af kraven. Vandtæt lynlås med hagebeskytter. Ventilerende lynlåse under ærmerne med mesh bag ventilationen. Ergonomisk formede ærmer. Regulerbar vidde i ærmekant med velcroremme. Skjult indvendig jerseyribkant i ærmet. Aftagelig snelås i taljen med silikonebånd på indersiden, så den ikke glider. Indvendig løbegang med stop i siderne forneden. To store sidelommer og en brystlomme, alle med vandtætte lynlåse. En liftkortlomme med lynlås på venstre ærme. To inderlommer, en i mesh og en med lynlås og hul til ledning. Vattering af MóurráFill, et let og blødt syntetmateriale med gode varmende egenskaber. Længde bagpå ca. 76 cm i str. S.

Denne skijakke har fået en vandafvisende behandling, som er miljøvenlig og fri for tilsatte perfluorerende stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt

Varenummer: 7004019-02-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere