Skaljakker fra Áhkká

Shell Soahke W er en let og smidig skaljakke, som holder blæst og væde ude samtidig med, at den ventilerer overskudsvarme bort. Skaljakken er uforet og fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur.

Vandtæt yderstof áphiTec 5.5, 5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Lag 3. Alle sømme er tapede for at holde væde ude. Fast justerbar hætte med løbegang og stop. Ledningsholder ved halsen. Ergonomisk forbøjede ærmer. Justerbar ærmekant med velcrolukning. To sidelommer og en brystlomme, alle med lynlås. To inderlommer, en i mesh og en med lynlås og hul til ledning. Løbegang med stop forneden i siderne. Alle print på jakken er refleksprint, som hjælper dig til at kunne ses i mørket. Glat, vævet for. Refleksprint rundt om og påsyede refleksbånd forneden bagpå og på højre ærme. Længde bagpå ca. 69 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°
  • Vandsøjletryk: 5000 mm

Varenummer: 7002827-03-34

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere