Jakker fra Áhkká

En let og blød skaljakke fra áhkká som holder blæst og regn ude samtidig med at den ventilerer overskudsvarme væk. Skaljakken er uforet og fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur.
Vandtæt yderstof áphiTec 5.5 i 2-lagskonstruktion, 5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede for at holde vand ude. Fast justerbar hætte med løbegang og stop. Ergonomisk forbøjede ærmer. Justerbar ærmekant med velcrolukning. To sidelommer med lynlås og to inderlommer, en i mesh og en med lynlås. Løbegang med stop forneden i siderne. Glat, vævet for. Længde bagpå ca. 72 cm i str. 36.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°
  • Vandsøjletryk: 5000 mm

Varenummer: 7009076-01-40

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5