Áhkká Skaljakke Renata 3L Shell Jacket

1 199 DKK 1 999 DKK -40%

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Lilla

Jakker fra Áhkká

Skaljakke Renata 3L Shell Jacket fra áhkká är en robust, vævet skaljakke med alle de funktioner du kan tænkes at få brug for. Velegnet til alle udendørsaktiviteter og er en pålidelig jakke du vil have glæde af længe. Skaljakken fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur. Dunjakken Renata W Down Hybrid Jkt kan knappes ind under denne skaljakke og er perfekt som et varmende for.

Skaljakken er i 3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op till 7000 g/m2/24h. Tapede sømme. Fast, regulerbar hætte med løbegang og stop. Lukkes med en vandtæt lynlås der er forsynet med beskyttelse ved hagen. En ekstra, kortere vandtæt lynlås ved halsen med elastisk jerseystof bagved kan anvendes både som ventilation eller til at give mere plads rundt i halsen. Forbøjede ærmer. Ventilation under ærmerne med mesh og vandtætte lynlåse. Aftagelig snelås. Løbegang med stop i kanten forneden. Lommer i siden og en bryslomme, alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer, en af mesh og en med lynlås og hul til ledning. Lomme med lynlås til f.eks. liftkort nederst på venstre ærme. Justerbar ærmekant med velcrolukning. Længde bagpå ca. 72 cm i str. 38, noget kortere bagpå. Vævet i 2-vejs stretch.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den førte svenske kvinde der har gennemført "The Seven Summits". Under denne rejse har Renata designet sin egen kollektion,i áhkká by Renata, som hun har haft på under dele af dette store eventyr.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Dette gøres ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

 • Udformning: Vævet
 • Pasform: Regular
 • Funktion: Vandtæt
 • Betræk: 95% Polyamid, 5% Elastan
 • Vandsøjletryk: 10 000 mm

Varenummer: 1027906-02-38

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Dejlig funktionel jakke.

  Købte denne jakke for 14 dage siden. Den har mange fine detaljer. Er vand og vind tæt…

  Ginahelle — 2019-11-04