Áhkká Skalbuks Zip Shell Jierre W 3L

899 DKK 1 499 DKK -40% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Hindbærrød

Regnbukser fra Áhkká

Zip Shell Jierre W 3L er en let og smidig vævet skalbuks, som holder blæst og regn ude samtidig med at den ventilerer overskudsvarmen væk. Skalbuksen er uforet og fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under bukserne efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur.

3-lags konstruktion med vandtæt yderstof áphiTec 10.7, 10000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede for at holde væde ude. Linning med stropper, to trykknapper og gylp med lynlås. Regulerbar taljevidde med indvendig knapelastik. Silikonebånd på indersiden af linningen forhindrer bukserne i at glide og gør at de sidder behageligt på plads. Buksen har lange, gennemgående 2-vejslynlåse i sidesømmene som går op til hoften, hvilket gør buksen lettere at tage på og af. Det gør også at du kan åbne oppefra for ventilation og nedefra så de let kan trækkes ud over støvlen. Ergonomisk formede ben. En lomme med lynlås foroven på det ene ben. Alle lynlåse er vandtætte og reflekterende. Forstærket stof i benkant. Benkant der kan justeres med velcroremme. Refleksprintede detaljer. Benlængde ca. 85 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

 • Udformning: Vævet
 • Pasform: Regular
 • Funktion: Vandtæt
 • Benlængde: 84.0
 • Talje: Normal talje
 • Vandsøjletryk: 10 000 mm

Varenummer: 7002826-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Slidbare overtrækkere

  Jeg bruger bukserne i mit arbejde som pædagog. De er ved hjælp at lynlåsen meget nemme at…

  Skovanemone — 2020-01-01