Áhkká Skalbuks Dygne M Shell Pnt

650 DKK 1 299 DKK -50% Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Sort

Skaltøj fra Áhkká

En let og smidig vævet skalbuks der holder blæst og væde ude, samtidig med, at den ventilerer overskudsvarmen væk. Skalbuksen er uforet og fungerer som det yderste lag der beskytter med vejret, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur.

3-lags konstruktion med vandtæt yderstof áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7.000g/m2/24h. Alle sømme er tapede for at holde væde ude. Linning med stropper, to trykknapper og gylp med lynlås. Justerbar taljevidde med velcroremme i siderne og indvendig elastik med knapper. Silikonebånd på linningens inderside forhindrer at buksen glider og sikrer, at den sidder bekvemt på plads. Lange, gennemgående 2-vejs lynlåse i sidesømmene, hvilket gør det lettere at tage buksen af og på og det betyder også, at du kan åbne oppefra for ventilation og nedefra så du kan få buksen over støvlen. Ergonomisk formede ben. To lommer foroven på benene og en baglomme, alle med lynlåse. Alle lynlåse er vandtætte. Forstærket stof i benkant. Justerbar benkant med velcroremme. Benlængde ca. 84 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • Benlængde: 84.0
  • Betræk: 100% Polyester
  • Talje: Normal talje
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1048239-02-5

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere