Áhkká Parkacoat Detachable Hood M

699 DKK 999 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Rosin

Parkacoats fra Áhkká

Vatteret parkacoat fra áhkká som varmer skønt på kølige dage. Vævet i vind- og vandafvisende yderstof áphiTec 2.2, 2000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 2000g/m2/24h med tapede sømme på udsatte områder.
Aftagelig, regulerbar hætte med løbegang. Hætten har aftagelig kant i blød syntetisk pels (grå imiteret ulv). Høj krave med blød, børstet polyester på indersiden og ledningsholder ved hals. Lukning med 2-vejslynlås som har hagebeskytter og et beskyttende overfald med velcro og trykknapper foroven og forneden. Ergonomisk formede ærmer med skjulte, indvendige ribkanter i ærmekanten. To indvendige løbegange med stop i taljen og yderligere to i siderne forneden. To store forlommer med lommeklap som kan lukkes med velcro/trykknap. To håndvarmerlommer med lynlås i siderne, foret med børstet polyester. Fire brystlommer, to med lommeklap og velcrolukning og to med lynlås. En inderlomme med lynlås og hul til ledning. Gummieret patch på højre ærme med detalje i metal. Vævet, quiltet for. Fyld af MóurráFill, et let og blødt syntetmateriale med gode varmende egenskaber.
Længde bagpå ca. 93 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 100% Polyester
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vandsøjletryk: 2000 mm

Varenummer: 7007163-02-S

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere