Modellen er 181 cm høj og bærer en str. 38

Áhkká Dunvest Down Vest Light W Stretch R

899 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Grålilla

Outdoor veste fra Áhkká

En let dunvest i feminin model som kan bruges efterår/forår over en fleecetrøje som forstærkningslag og/eller varmelag. Om vinteren kan den bruges som et varmende lag under f.eks. en skaljakke. Blød og let fyld af dun og fjer som giver meget god varmeisolering. Paneler i stretchjersey i siderne og elastiske kantbånd i ærmegab, hvilket giver dig øget bevægelsesfrihed og komfort. Høj krave med børstet polyester på indersiden. Skrå lynlås, som ikke gnaver mod hagen og giver øget komfort. Lommer i siderne med lynlås. Løbegang med stop justerer vidden i kanten forneden. Længde ca. 59 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle. Yderstoffet er fremstillet af genindvundet polyester, hvilket mindsker mængden af affald og forbruget af ressourcer.

Dunvesten har fået en vandafvisende behandling, som er miljøvenlig og fri for tilsatte perfluorerende stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Designer: Hellen Brunnberg
  • Fyld: 90% Dun, 10% Fjer
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7006480-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse