Áhkká Dunparkacoat med hætte

1 259 DKK 1 799 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Mørkegrå

Dun- & dynejakker fra Áhkká

Dunparkacoat fra kollektionen áhkká by Renata som varmer skønt på kølige dage. Den er vind- og vandtæt med yderstof áphitec 3.3, 3000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 3000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede. Fyld af 80% dun og 20% fjer.
Fast justerbar hætte med løbegang. Hætten har aftagelig kant i blød syntetisk pels (grå imiteret ulv). Høj krave med børstet polyester på indersiden ved hagen. Jakken lukkes med 2-vejslynlås og en beskyttende overfald med velcrolukning og trykknapper. Ledningsholder ved halsen. To lommer forneden og en brystlomme, alle med vandtætte lynlåse. Lommerne forneden har beskyttende, knapbar lommeklap. En lodret inderlomme med lynlås og hul til ledning. Indvendig løbegang i taljen og kanten forneden. Skjulte ribkant i jersey i ærmekant med hul til tommelfingeren. Vævet, quiltet for. Længde ca. 85 cm i str. 36.

áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 80% Dun, 20% Fjer
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°
  • Vandsøjletryk: 5000 mm

Varenummer: 7007819-02-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere