Dun- & dynejakker fra Áhkká

Quiltet anorak Renata fra áhkká by Renata med let, varm fyld af 90% dun og 10% fjer som gør det let at pakke den ned i tasken eller rygsækken. Anorakken kan bruges for sig selv eller som et varmende mellemlag. Aftagelig hætte, halvlang lynlås og kængurulomme som kan åbnes fra to huller med lynlås. Yderligere en kængurulomme med klap og velcrolukning. Lange lynlåse i siderne gør den lettere at tage på og af. Løbegang med stop i kanten forneden og elastiske kantbånd i ærmekant. Yderstof af genindvundet polyamid. Længde ca. 65 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 90% Dun, 10% Fjer
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • Betræk: 100% Polyamid
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7007820-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere