Betalingsforsikring

Din tryghed hvis der sker noget uforudset.

** Vi tager for øjeblikket ikke imod nye ansøgninger om Betalingsforsikring **

Om du har et konto konto hos Ellos så har du muligheden for at tegne en Betalingsforsikring – den sikrer dig og dine varer når du handler på dit konto. Forsikringen er taget frem i samarbejde med Solid Forsikring og Ellos kreditpartner Resurs Bank og hjælper dig med månedsbeløbet for din kredit om noget u-forventet indtræffer.

Betalingsforsikringen giver dig følgende:

BESKYTTELSE VED INDKOMSTBORTFALD
• Vi erstatter dine månedsbeløb i op til 12 måneder ved tabt indkomst på grund af ufrivillig arbejdsløshed, sygemelding.

VAREDÆKNING
• Vi erstatter dine varer som du har købt på dit konto om de bliver beskadigede, stjålne eller udsat for brandskade. Gælder i 12 måneder fra købsdato.


For en månedspræmie på blot 0,67% af din aktuelle kredit får du en ekstra tryghed for dig og din familie. Den laveste præmie er 19 kr.

Kreditforsikringen kan tegnes af dig som har et konto hos Ellos og er fuldt arbejdsdygtig samt har en fast ansættelse


  » Skadesanmeldelser

Ring Resurs Banks kundeservice på tlf 033-720 72 95 om du har yderligere spørgsmål eller om du vil tegne forsikringen via telefon..

Forsikringsgiver
Solid Försäkrings AB

Du logger ind ved at oplyse din e-mailadresse og dit password. Har du fået ny e-mailadresse kontakter du os. Hvis du ikke har et Log ind klikker du på "Ny kunde" til højre.
  Registrér dig for at få adgang til unikke tilbud og nyheder via e-mail. Det eneste du skal gøre er at oplyse din e-mailadresse og et password.
  Udfyld dine oplysninger
  • Vi skal vide lidt mere om dig før du kan gå videre. Udfyld dine oplysninger nedenfor og klik derefter på "fortsæt".
  • Ønsker du at betale med faktura eller ansøge om konto bedes du venligst oplyse dit CPR-nummer. Når du giver dit CPR-nummer foretages en sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelle andre kreditter indenfor Ellos Group koncernen. Har du allerede faktura/konto er det valgfrit oplyse dit CPR-nummer, men det letter vores håndtering af dine oplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Nødvendige oplysninger   Loader..
   Dette produkt er desværre allerede udsolgt! Benyt søgefunktionen eller led i menuen for at finde et tilsvarende produkt.