Betalingsforsikring

Din tryghed hvis der sker noget uforudset.

** Vi tager for øjeblikket ikke imod nye ansøgninger om Betalingsforsikring **

Hvis du har en konto hos Ellos, har du mulighed for at tegne en Betalingsforsikring – den sikrer dig og dine varer når du handler på din konto. Forsikringen er udviklet i samarbejde med Solid Forsäkringar og Ellos kreditpartner Resurs Bank og hjælper dig med månedsbeløbet for din kredit hvis der skulle ske noget uforudset.

Betalingsforsikringen giver dig følgende:

BESKYTTELSE VED INDKOMSTBORTFALD
• Vi erstatter dine månedsbeløb i op til 12 måneder ved tabt indkomst på grund af ufrivillig arbejdsløshed, sygemelding eller hospitalsindlæggelse.

VAREDÆKNING
• Vi erstatter de varer som du har købt på din konto hvis de bliver beskadigede, stjålet eller udsat for brandskade. Gælder i 12 måneder fra købsdato.

For en månedspræmie på blot 0,67% af din aktuelle kredit får du ekstra tryghed for dig og din familie. Den laveste præmie er 19 kr.

Kreditforsikringen kan tegnes af dig som har en konto hos Ellos og er fuldt arbejdsdygtig samt har fast ansættelse.

  » Skadesanmeldelser

Ring Resurs Banks kundeservice på tlf. 70 100 200 hvis du har yderligere spørgsmål eller hvis du vil tegne forsikringen via telefon.

Forsikringsgiver
Solid Försäkrings AB

Du logger ind ved at oplyse din e-mailadresse og dit password. Har du fået ny e-mailadresse kontakter du os. Hvis du ikke har et Log ind klikker du på "Ny kunde" til højre.
  Registrér dig for at få adgang til unikke tilbud og nyheder via e-mail. Det eneste du skal gøre er at oplyse din e-mailadresse og et password.
  Udfyld dine oplysninger
  • Vi skal vide lidt mere om dig, for at du kan gå videre. Indtast dine oplysninger nedenfor og klik derefter på "Fortsæt".
  • Ønsker du at betale med faktura eller ansøge om konto bedes du venligst oplyse dit CPR-nummer. Når du giver dit CPR-nummer foretages en sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelle andre kreditter indenfor Ellos Group koncernen. Har du allerede faktura/konto er det valgfrit oplyse dit CPR-nummer, men det letter vores håndtering af dine oplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Nødvendige oplysninger   Loader..
   Dette produkt er desværre allerede udsolgt! Benyt søgefunktionen eller led i menuen for at finde et tilsvarende produkt.