Vind julepynt til dig og en ven (værdi 1.500 kr/person)

1. Tag et screendump af dit favoritprodukt (værdi maks.1.500 kr) fra Ellos boligafdeling: ”For you & your christmas home”.

2. Publicer billedet på din åbne Instagram-profil med taggene #ellosxmashome samt @ellosofficial og @"dinvensbrugerkonto".

3. Begrund under billedet hvorfor du og din ven skal vinde. Følge @ellosofficial på Instagram.

Deltag i konkurrencen

Læs konkurrencevilkårene
Konkurrencevilkår Ved at deltage i konkurrencen accepteres følgende vilkår: Konkurrencen arrangeres af Ellos på Instagram og foregår fra den 27. oktober 2014 til den 2. november 2014. Ansatte hos Ellos kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen går ud på, at deltageren tager et screendump af sit favoritprodukt fra Ellos boligafdeling ”For you and your christmas home” til en værdi af maks. 1500 DKK. Screendumpet publiceres på deltagerens egen åbne Instagram-profil og tagges med #myxmashome samt @ellosofficial og @"dinvensbrugerkonto". Indlægget skal også indeholde en kort motivering til hvorfor deltageren ønsker at vinde dette produkt til sig selv og en ven. Deltageren er selv ansvarlig for at få vennens tilladelse til at blive tagget i indlægget. Deltageren skal også følge @ellosofficial på Instagram.

Vinderen udpeges af en jury bestående af repræsentanter fra Ellos. Vinderen modtager to eksemplarer af produktet, en til sig selv og en til vennen. Juryens beslutning kan ikke ankes. Eventuel gevinstskat betales af vinderen. Vinderen præsenteres på Ellosofficial Instagram-konto. Vinderen skal på forespørgsel fra Ellos oplyse fuldstændigt navn, adresse og personnummer for at modtage en eventuel gevinst. Ellos er ikke ansvarlig for kommentarer der fjernes, er stødende eller som ikke tilhører konkurrencen. Ellos er heller ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer hos tredje part som medfører at konkurrencen ikke kan afholdes som beskrevet ovenfor.
Jeg har læst vilkårene

Bolig

(7572 resultater)
Bolig
(7572 resultater)
Dette produkt er desværre allerede udsolgt! Benyt søgefunktionen eller led i menuen for at finde et tilsvarende produkt.